Kadokawa af udgivet en promovideo, en illustration, de medvirkende, de ansatte og premieren til januar 2024 for tv-anime-adaptionen af forfatteren Satori Tanabata og illustratoren Teas Villainess Level 99 (Akuyaku Reijō Level 99: Watashi wa Ura Boss Desu ga Maō dewa Arimasen) light novel serie.

Beskrivelse

Yumiella Dolkness er en standard skurk i et otome RPG – bortset fra det faktum, at hun også i hemmelighed er den overpowered skjulte boss. Men Yumiella var ikke altid Yumiella, forstår du. I sit tidligere liv var hun intet mere end en indadvendt universitetsstuderende og hengiven gamer. Så da hun indser, at hun er blevet reinkarneret som en skjult boss, er hun fast besluttet på at styre uden om hovedpersonerne og undgå hendes død i deres hænder. Det eneste hun ønsker er et dejligt, roligt liv. Ærgerligt, når hendes gamerinstinkter sætter ind, Yumiella kan ikke bare ignorere hendes fantastiske stats… En pige skal grinde!

Så med masser af tid på hænderne, før hun begynder på akademiet, bliver hun lidt revet med og maxer sit level til 99. Og når alle andre finder ud af det, får de den forkerte idé om hendes magt – nu tror de, hun er dæmonherren! Er denne OP-skurk stærk nok til at vinde det fredelige liv tilbage, hun altid har ønsket sig?!

Roller

  • Fairouz Ai som Yumiella Dolkness
  • Yūma Uchida som Patrick Ashbatten
  • Azumi Waki som Alicia Ehnleit
  • Taku Yashiro som Edwin Valschein
  • Haruki Ishiya som William Ares
  • Kōhei Amasaki som Oswald Grimsarde

Folkene bag

Minoru Yamaoka (Wakako-zake, Zo Zo Zombie, Zo Zo Zo Zombie-kun) instruerer animeen hos Jumondo. Fumihiko Shimo (Date A Live IV, Date A Live V, Full Metal Panic!) fører tilsyn med seriens manuskripter, Hitomi Kaiho (nøgleanimator på Fairy Tail, Magi: The Labyrinth of Magic) og Lo Ho Kim (chefanimationsinstruktør på Lucifer and the Biscuit Hammer) designer karaktererne til animation, og Kana Utatane (Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill, Nights with a Cat) komponerer musikken.

Illustration

Villainess Level 99 anime trailer
©七夕さとり・Tea・のこみ/KADOKAWA/「悪役令嬢レベル99」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: