Kodansha har åbnet en hjemmeside for at bekræfte tv-animationen af Tsuyoshi Yasudas The Blue Wolves of Mibu (Ao no Miburo) manga. Siden afslørede en teaser-video, en karakterillustration med hovedpersonen Nio og personalet bag animeen. Teaseren byder på kunst fra mangaen.

Beskrivelse

Nio er et forældreløst barn, der ikke kan lade være med at drømme om en bedre verden. I denne actionfyldte manga møder han to mænd, der viser ham, hvor meget et par sværd kan ændre historien.

Denne medrivende samurai-serie fra den anerkendte skaber af DAYS deler sine rammer med Rurouni Kenshin og fortæller om grundlæggelsen af Shinsengumi af smukke og flygtige mænd, der kæmper for retfærdighed…og for sig selv!

Folkene bag

Kumiko Habara (I’m Standing on 1.000.000 Lives., I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss, Surgeon Elise) instruerer animeen hos Maho Film. Kenta Ihara (Gamera -Rebirth-, I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss, Uncle From Another World) er ansvarlig for seriens manuskripter. Yūko Ōba (I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss, I’m Standing on 1.000.000 Lives) og Miyako Nishida (My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1, If It’s for My Daughter, I’d Even Defeat a Demon Lord) designer karaktererne. Toshiki Kameyama er lydinstruktør. Yuki Hayashi komponerer musikken.

Illustration

The Blue Wolves of Mibu TV anime teaser
©安田剛士・講談社/「青のミブロ」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: