Sjældent at jeg skriver om mandlige figurer, hvilket skyldes at der for det første ikke kommer ret mange, og en del af dem der endelig kommer er ikke af specielt god kvalitet. Disse to fra Square-Enix Play Arts Kai serie forestiller Dante og Nero fra Devil May Cry, og det er rigtigt flotte action figurer. Billederne er dog lidt mørke, så det er svært at se dem fuldstændig, men det passer godt til figurerne og man kan se nok til at bedømme dem.

Normalt er jeg ellers ikke meget for action-figurer, idet det at deres led skal bøjes og at de er billige ofte betyder færre detaljer, hvilket netop rammer de fleste mandlige figurer da de er denne type, men disse to er en undtagelse. Jeg må dog indrømme at jeg aldrig har gennemført spillene og kun spillet de første to kort, så figurerne er ikke på min købsliste, men for fans af spillet ser de absolut ud til at være pengene værd.

Dante er 10″ høj og Nero 8″, desværre en underlig størrelse der ikke passer i skala med ret mange andre figurer.

De kan fås hos Hobby Search, Dante kan forudbestilles her og Nero her. Begge udkommer til juni og koster 236kr, hvilket er normen for Play Arts figurer i dag.  Nogen vil måske sige det er meget for en action-figur, men disse er trods alt i luksus-enden hvad detaljer og kvalitet angår.

Kilde: Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,