100518zomKore wa Zombie Desu ka? light novelsne (let læste romaner) om en dreng som bliver genoplivet som zombie af en necromancer pige bliver nu lavet til en anime. De er skrevet af Shinichi Kimura, og han vil dukke op på web radio udsendelsen “Kore wa Zombie Desu ka? Hai, Kimura Shinichi One Heart With You” på torsdag og selv bekræfte at der kommer en anime.

Historien handler om den dovne high school dreng Ayumu Aikawa som bliver dræbt som del af en række serie mord. Men Ayumu bliver genoplivet som zombie af en necromancer pige ved navn “Yū” (Eucliwood Hellscythe), som han mødte lige inden han døde. Han vågner i en verden omgivet af “masō shōjo” (magisk udstyrede piger) og vampyr ninjaer.
Ayumu bliver tildelt en masō shōjos opgaver af en magisk kriger pige kaldet Haruna.

Kimuraudgav den første Kore wa Zombie Desu ka? light novel sidste år og den femte udkommer denne måned. Sacchi har tegnet en manga udgave i Fujimi Shobos Dragon Age magasin siden januar, og en drama CD kom i december, så det er ikke første gang personerne får stemmer.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: