En japansk lærer slog en af sine elever 53 gange i ansigtet for at spise slik under en skoleudflugt, skadende hans nakke hvilket krævede flere ugers bedring. Som traf fik den 42 årige uidentificerede Kagoshima mellemtrins-lærer, der havde ansvar for en skoleudflugt, 10% lønnedsættelse i 6 måneder men bibeholdt sin stilling, en meget mild straf efter normerne herovre.

Lærer slog elev 53 gange “for at spise slik i bussen”

Læreren tog en tredje års elev i at spise slik i bussen, og han tog ham til lærerværelset og slog ham tre gange i ansigtet, hvorefter han bad ham følge sig til et mere afsides sted hvor han derefter slog ham 50 gange yderligere.

Læreren rapporterede dette til skolelederen men sagde at han kun havde slået ham 10 gange og at han kun havde skåret sig i munden. Skolelederen gav ham en “skriftlig irettesættelse.”

Efter at lægerne fortalte forældrene at det ville tage drengen uger at blive rask igen konfronterede de skolen med rapporten, hvilket tvang dem til at undersige sagen igen.

Resultatet heraf var at skolelederen selv fik en skriftlig irettesættelse af den lokale skoleledelse og at læreren fik en midlertidig 10% lønnedsættelse i 6 måneder.

Det er skræmmende hvor meget respekt og lidt konsekvens der er over for lærer-faget i Japan i forhold til den ekstreme kritik der er herovre.

Kilde Asahi
Kilde Sankaku Complex

Kategoriseret i:

Tagged i:

,