Der blevet afsløret flere af de ny pokémoner i de kommende spil på japanske fora:

Xerneas er Fairy-type, Yveltal er Dark/Flying.
Xerneas har en evne der hedder Fairy Aura medens Yveltal har en kaldet Dark Aura. Fairy Aura styrker Fairy-type moves medens Dark Aura styrker Dark-type moves. Xerneas har et special move kaldet Geo Control og Yveltal et kaldet Death Wing.

Panchams udvikling hedder Goronda (コロンダ). Det er den Aggressive Pokémon, er 2,1m høj, vejer 136kg og har evnen Iron Fist. Den er Fighting/Dark-type og har moveet Hammer Arm og en ny form for udvikling.

Blæksprutterne hedder Maika (マーイーカ), kaldes Rotation Pokémon og er 0,4m høj, vejer 3,5kg og dens udvikling Karamanero (カラマネロ), Reversal Pokémon, er 1,5m høj og vejer 47kg. De er begge Dark/Psychic-type Pokémon. Maika har et Dark-type move kaldet Turn Over der vender stat changes om. Karamanero har moveet Hypnosis. De har begge enten Suction Cups eller Contrary.

Den pink fugl hedder Shushup (シュシュップ) og er Fairy-type. Den er Perfume Pokémon, er 0,2m høj og vejet et halvt kilo. Den har evnen Healer. og kender moveet AromaTherapy. Den findes kun i Pokémon Y.

Pudderkvast bolden hedder Peroppafu (ペロッパフ) og er også en Fairy-type. Dens evne er ny og hedder Sweet Pale hvilket forhindrer ens partnere i at falde i søvn. Den er Cotton Candy Pokémon, er 0,4m og 3,5kg og har det ny move Drain Kiss. Den findes kun i Pokémon X.

Honedge har evnen No Guard

Clauncher er kun i Pokémon X medens Skrelp kun er i Pokémon Y.

Der er en ny Gym leder med robot arme der hedder Shitoron (シトロン) medens den anden Gym Leder hedder Zakuro (ザクロ). Zakuro siges at være god til sport.

Professoren hedder Purataanu (プラターヌ sandsynligvis romaniseret til Platane). Han kæmper mod dig indimellem.

Det onde hold hedder Team Flair/Flare (フレア団). Deres formål er at tjene penge.

Kilde Serebii

Kategoriseret i:

Tagged i:

,