Good Smile Company udgiver den måske mindst klædte officielle figur af Hatsune Miku – selv blandt race queen udgaverne – med denne 1/8 skala udgave der repræsenterer Sepang banen.

Den måde Miku står på udtråler energi og konceptet “race queen” og der er detaljer som de klare “vinger” og de lyse markeringer på hendes hud som var de skrevet med solcreme der er virkeligt iøjnefaldende og unikke. Farvelægningen er glimrende med en fin nuancering af den solbrændte hud og hendes sølvfarvede tøj.
Denne udgave af Miku har dog kun blåt hår og ikke med grønlige toner om det plejer (og jeg er i tvivl om de to knolde virkelig kan “indeholde” de kæmpe rottehaler), og nogle vil nok bemærke at hendes skål-størrelse er større en den ofte vises – men en god del push-up passer godt til race queen stilen.

Miku udkommer til januar 2015, langt fra en sæson der passer til figurens mangel på tøj, til omkring 668kr og kan bl.a. forudbestilles hos J-list.

Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: