Der er indimellem anime som man enten bliver sulten af eller hvor man bare må smage det (mad) de spiser i.

Første runde endte med en solid sejr til Toriko foran Yumeiro Patissiere, ekstremt stort blandet mad – og især kød – vandt foran lækre kager.

Vi fortsætter med denne ugers afstemning om disse serier, der får ens mund til at løbe i vand.


Lad os tage en introduktion til denne uges fem serier og den mad de er kendt for:

Silver Spoon

Silver Spoon

Silver Spoon handler om livet på landet og en landbrugsskole og dette medfører selvfølgelig mad lavet af friske, ny-høstede råvarer.

Chihiro og Heksene

Chihiro og Heksene

Vi ser folk spise i de fleste film fra studio Ghibli, men mad som folk kaster sig over til de bliver grise eller det bjerg af mad som No-Face får serveret på billedet ovenfor skilder alligevel Chihiro og Heksene ud.

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop har det måske mest kendte køleskab i anime med et indhold som de fleste ikke vil røre – men det er imponerende hvor meget det har udviklet sig på de år køleskabet har været glemt…

Ouran Highschool Host Club

Ouran Highschool Host Club

Honey-senpai i Ourah Highschool Host Club er afhængig af lager, og igennem serier får han spist sig gennem enorme mængder af ufatteligt lækkert udseende kager. Man kan kun være misundelig over at han ikke er en lige så tyk som han er lav.

Ristorante Paradiso

Ristorante Paradiso

Ristorante Paradiso handler om Nicoletta der flytter til Rom fra det mere landlige italien og kommer i oplæring hos Casetta dell’Orso, en restaurant ejet af hendes mor Olgas ny mand, Lorenzo. Som man kan forvente serveres der god italiensk mad af høj kvalitet.

[socialpoll id=”2226276″]

Afstemningen lukkes på fredag den 17 oktober 2014.

 

Tagged i:

, ,