Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Idol

Uchida Maaya gravure billeder

Uchida Maaya gravure billeder
Uchida Maaya gravure billeder

Der er flere og flere stemmelæggere (seeiyuu) der også springer ud som gravure (undertøjs/badetøjs) modeller virker det til, og en af de seneste er Uchida Maaya (Hiyori Iki i Noragami, Haruka Koumi i Rail Wars, Frenda Seivelun i To Aru Kagaku no Railgun) der fik prisen som bedste ny stemmelægger i februar 2014.

Billeder af Uchida Maayas foto bog og DVD er nu blevet lagt på på nettet, og her er de så I kan få et billede på en af dem der lægger stemmer til personer i de anime vi ser – jeg synes selv det altid er lidt sjovt at se personen bag stemmen man kender.

Læs mere om hendes på Wikipedia
Kilde Kitakubu

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X