Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Shigure Kai Ni [Kantai Collection -KanColle-]

Shigure Kai Ni [Kantai Collection -KanColle-]
Shigure Kai Ni [Kantai Collection -KanColle-]

Good Smile Company udgiver en 1/8 skala (20,5cm høj) af den anden Shiratsuyu klasse Destroyer Shigure Kai Ni fra det populære browser spil Kantai Collection -KanColle-.

Figurens stilling er baseret på illustrationen brugt på Shigures kort i Bushiroads kort spil Weiβ Schwarz. Skibets dele er anderledes i forhold til dem man normalt ser i spillets  illustrationer, og stillingen fremviser Shigure på en selvsikker og stærkt udseende måde.

Figuren kommer derudover med dele så man kan fremvise hende så hun mere ligner spillets illustration – hvor de større skibs dele sidder på hendes ryg og mindre kanoner på hendes arme – giver ret meget variation for en figur i skala. De mindre kanoner på siderne og torpedo rørene på hendes ben er også bevægelige, så man kan placere dem i den vinkel man forventer hun bliver angrebet fra.

Shigure Kai Ni sejler ud til september 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 1027kr.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X