I Japan er allsangede, alldansende idol-enheder som AKB48 og Nogizaka46 ekstremt populære. De skaber også opmærksomhed på de områder, de repræsenterer, og er derfor vigtige reklame elementer.
Takket være dem er Tokyo Akihabara og Nogizaka velkendte. Nu er det dog tid til at Higashi Ikebukuro (Øst Ikebukuro) kommer i rampelyset med en idolgruppe, og den består af medarbejdere, der arbejder for et kreditkortselskab.

Virksomheden, der hedder Credit Saison, afslørede deres gruppe i fredags. Dette skete gennem en officiel reklamevideo med alle 24 medlemmer, der udfører deres nye sang “I Saison”. Medlemmerne af idol-enheden, der arbejder hos Saison eller dets partnere, er alle amatører.

Aison har gjort sig stor umage med at samle et professionelt team til idolprojektet. De hr ansat kameramænd, der tidligere arbejdede sammen med Nogizaka46, og brugt erfarne fagfolk fra idol-gruppebranchen til at skabe koreografi og tekster til forestillingen.

Higashi Ikebukuro 52 har fået dette navn fordi Saisons hovedkvarter ligger på 52. etage i Sunshine 60-komplekset i Higashi Ikebukuro. Det  er et spændende kompleks med bl.a. et stort indkøbscenter hvor man finder Mega Tokyo Pokémon Centret.
Man ser mange scener fra området i videoklippet, herunder i nærheden af Ikebukuro Station, der drives af Saisons partner Seibu Railways og Seibu stormagasin, en anden tilknyttet virksomhed.

Herunder er en making off video for musikvideoen:

“I Saison” udkommer på CD med tre forskellige covers, som Saison kreditkortkunder kan modtage i bytte for point som del af et særligt punktprogram. I betragtning af Japans kærlighed til unikke idolgrupper skal Higashi Ikebukuro 52 nok bringe mange nye kreditkortkunder til virksomheden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,