Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

So I'm a Spider, So What? Kumoko Plush
So I'm a Spider, So What? Kumoko Plush

Anime

Nyheder 27 juni 2021

Anime

Alice to Therese no Maboroshi Kōjō er en ny original anime film fra Mappa og Mari Okada

“MAPPA STAGE 2021 -10th Anniversary-” begivenheden udgav en teaser trailer søndag for at meddele, at Mari Okada skriver og instruerer en original anime-film kaldet Alice to Therese no Maboroshi Kōjō (Alice and Therese’s Illusory Factory).

Alice to Therese no Maboroshi Kōjō er en ny original anime film fra Mappa og Mari Okada

Chainsaw Man anime trailer

Den kommende anime-tilpasning af Tatsuki Fujimotos Chainsaw Man manga blev afsløret i december 2020, men nu har MAPPA-studiet også udgivet den første promovideo i dag som en del af en live stream-begivenhed.

Square Enix’ Legend of Mana RPG laves til anime

Square Enix annoncerede søndag under en livestream på 30-årsdagen for Seiken Densetsu (Mana) serien, at Warner Bros. Japan producerer en anime-adaption af Square Enix’ Legend of Mana spil.

Anime serien har titlen Legend of Mana: The Teardrop Crystal (Seiken Densetsu Legend of Mana: The Teardrop Crystal på japansk). Warner Bros. Japan annoncerede ikke en premiere dato for anime serien.

Square Enix' Legend of Mana RPG laves til anime

takt op. Destiny anime trailer

I marts i år meddelte Bandai Namco Arts og DeNA, at de arbejdede på multimedieprojektet “takt op.“. Nu er der kommet detaljer om anime delen af dette projekt

Anime serien får titlen takt op. Destiny og får premiere den 5. oktober 2021. Serien udvikles i øjeblikket som et samarbejdsprojekt mellem de velkendte studier MAPPA og Madhouse.

takt op. Destiny anime trailer

Figur

Re:Zero -Starting Life in Another World- Ram: Neon City Ver.

Udkommer juli 2022, lavet af eStream, skala 1/7

Den matchende Rem figur

Re:Zero -Starting Life in Another World- Ram: Neon City Ver.

Live action

Live-Action Given BL serie trailer

Den officielle webside for live-action-serien baseret på Natsuki Kizus Given manga afslørede fredag, at rockbandet Panorama Panama Town vil udføre seriens temasang “Strange Days.”

Serien bliver på seks afsnit og begynder den 17 juli.

Live-Action Given BL serie trailer

Made in Abyss får Hollywood film

Underholdningsnyhedsmagasinet DEADLINE rapporterer at der arbejdes på en live action adaption af Akihito Tsukushis Made in Abyss manga. Derfor har det Sony-ejede produktionsselskab Columbia Pictures bestilt forfatter og instruktør Kevin McMullin til at skrive et manuskript til en live action version af mangaen. Det hele produceres af Roy Lees Vertigo Entertainment og Mobius Productions Masi Oka. De har tidligere samarbejdet på live action versionen af Death Note fra 2017, efterfølgeren planlagt til dertil samt Amazons live-action-serie til The Promised Neverland, som i øjeblikket er i produktion.

Mad

Burger King Japan får Tokyo Teriyaki Tower Super One Pound Beef Burger

Tokyo Teriyaki Tower Super One Pound Beef Burger ser ud til at tage inspiration fra den næsthøjeste bygning i Japan, vartegnet Tokyo Tower. Den nye burger består af Burger Kings ikoniske flammegrillede 100% oksekødsbøffer, lagdelt med friske løg, syltede agurker, to skiver cheddarost og mayonnaise, men denne gang er hver bøf dækket af en rig teriyaki-sauce lavet af forkullet løg og rød miso pasta.

Burger King Japan får Tokyo Teriyaki Tower Super One Pound Beef Burger

Plushies

So I’m a Spider, So What? Kumoko Plush

Udkommer oktober 2021, lavet af Good Smile Company

So I'm a Spider, So What? Kumoko Plush
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.