Kill la Kill: The Game laves af Trigger og Arc System Works

21. juni 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kill la Kill: The Game laves af Trigger og Arc System Works Trigger og Arc System Works har officielt annonceret et videospil adaptionen af Kill la Kill, den originale tv-anime fra 2013, der lærte os alle at mode er mord. Det nye projekt, kendt på engelsk som Kill la Kill: The Game, bliver udviklet af APLUS og vil blive udgivet af Arc System Works i 2019.

Prisen, klassificeringen af spilklassificering og platforme er stadig at blive annonceret, men spillet er beskrevet som et “KLK Battle Action” spil og det vil blive designet til 1 – 2 spillere. Flere oplysninger om spillet vil blive afsløret på Anime Expo 2018, som finder sted fra 5. juli til 08, 2018, på Los Angeles Convention Center i Los Angeles, Californien, USA. I mellemtiden kan du tjekke det engelske teaser site her.

Kilde