The Seven Deadly Sins mangen vil slutte om 'cirka et år'

The Seven Deadly Sins mangen vil slutte om ‘cirka et år’

8. august 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

The Seven Deadly Sins mangen vil slutte om 'cirka et år'Manga-skaberen Nakaba Suzuki udtalte i et interview med Kadokawa’s Da Vinci-magasin, der udkom i magasinens september-udgave i mandags, at han planlægger at afslutte Seven Deadly Sins  (Nanatsu no Taizai) mangaen om “omkring et år” efter ca. 40 bind” værd af historie. Han bemærkede, at han havde planlagt afslutningen siden begyndelsen af mangaen, og at han planlægger at give det en ende, der er et shōnen-magasin værdig.

Derudover sagde han, at eventuelle planer for en efterfølger til manga vil afhænge af bladets redaktører. Han bemærkede, at det er muligt, at hans næste arbejde kan være en baseball manga.

Kilde