Der er masser af idoler derude der følger grupper af uerfarne, men alligevel lidenskabelige piger, der forfølger deres drømme om stjernestatus for første gang. Serier som Love Live! og 22/7 viser os fremadstormende stjerner, der oplever et idols liv for allerførste gang. Der dog ikke mange shows, der fokuserer på de idoler, der fejler.

Dropout Idol Fruit Tart hører til sidstnævnte kategori, der fokuserer på en blandet gruppe af mislykkede kunstnere, der går sammen for at prøve at få et andet forsøg på at opnå stjernestatus.

Mangaen fra Sou Hamayumiba blev lanceret tilbage i 2014, men som tidligere rapporteret bliver den lavet til en TV anime serie. Den er indtil videre planlagt til at få premiere på japansk TV til juli, men alt i denne tid er jo usikkert, men vi kan håbe – ligesom pigerne i serien!

Beskrivelse

Det fjerde kollegie for “Rat Production”, bedre kendt som “Nezumi-sou”, er et sted hvor kasserede idoler bor. Beboerne omfatter den tidligere barne-skuespiller Sekino Roko, musikeren Nukui Hayu og modellen Maehara Nina. Sakura Ino, som altid har drømt om at blive et idol, flytter ind i kollegiet. Det er dog besluttet på samme tid, at kollegiet skal rives ned. Kajino Hoho, dets leder, foreslår at pigerne med “Fruits Tarts” danner en ny idolgruppe for at betale 100 millioner yen gæld og dermed redde kollegiet.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,