Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Child of Kamiari Month anime film info

Child of Kamiari Month anime film info

Det Kobe-baserede instruktør-firma cretica universal annoncerede i forgårs den 5. maj, at dens nye anime-spillefilm Child of Kamiari Month (Kamiarizuki no Kodomo) er planlagt til at udkomme i 2021, såvel som de tre vigtigste stemmelæggere.

Beskrivelse

Kamiarizuki (den måned, hvor der er guder), er et andet navn for oktober i månekalenderen i Izumo-regionen (Shimane-præfekturet), inspireret af en mytologi, hvor guder fra hele Japan samles i Izumo Taisha-helligdommen den måned. I de andre områder i Japan kaldes det Kannazuki (den måned, hvor der ikke er guder).

Filmens historie handler om Kanna, en pige, der ikke længere kan se sin elskede “løbe” efter sin mors bortgang. En dag dukker en kanin ved navn Shiro, en shinshi (en budbringer fra gudene), og en oni (ogre) dreng ved navn Yasha, op foran hende. Kanna krydser grænsen mellem mennesker og guder og inviteres ind i Izumo.

Stemmer

Aju Makita (Shino-chan wa Jibun no Namae ga Ienai live-action-film) har rollen som hovedpersonen Kanna sammen med Maaya Sakamoto som Shiro og Miyu Irino som Yasha.

Folkene bag

Takana Shirai (assistent for animations-instruktøren på Children of the Sea), der har en bedstemor født i Shimane, fungerer som instruktør sammen med animationsproducent Tetsuro Satomi (Ninja Batman), storyboardforfatter Tomomi Mochizuki (Ocean Waves) og anime-karakter designer Haruka Sagawa (Mon-Soni!: Senritsu no Lucifer, Tada Hitotsu no Hajimari no Uta).

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X