Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

My Teen Romantic Comedy SNAFU anime sæson 3 kommer til juli i stedet

My Teen Romantic Comedy SNAFU anime sæson 3 billede

Den officielle hjemmeside for anime for Wataru Wataris My youth romantic comedy is wrong as I expected. (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.) light novel seire annoncerede torsdag, at My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan), den tredje sæson af anime serien, er blevet omlagt til juli pga. til den nye coronavirus sygdom (COVID-19).

Sæsonen var planlagt til at have premiere på TBS den 9. april sent om aftenen kl. 1:58 (reelt den 10. april) før forsinkelsen. I stedet for den nye sæson begyndte My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!,, den anden sæson igen på det tidspunkt. Serien vil dække historiens afslutning.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.

Anime

Serien om en udstødt der dater den populære pige kommer i år.

Anime

Serien om en mand der opsøges af sin kone genfødt som folkeskolelev laves til anime.

Anime

Maybes historie om en barndomskærlighed fra en anden verden kommer som TV anime serie næste år.