Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 17 juli 2020: Given, Dragon’s Dogma, McDonald’s, Our Last Crusade & You Are Beyond

Netflix laver Dragon's Dogma anime

Given anime film trailer

Den officielle hjemmeside for anime-filmen baseret på ​​Natsuki Kizus Given manga afslørede en trailer og temasang. Solo rock-projektet centimillimental vender tilbage for at udføre temasangen “Bokura dake no Shudaika” (Only Our Theme Song).

Filmen får premiere den 22. august efter en forsinkelse. Filmen var tidligere planlagt til at få premiere i Japan den 16. maj, men blev forsinket på grund af bekymring over spredningen af ​​COVID-19 i Japan.

McDonald’s Japan McShake reklame

https://youtu.be/n0avORdDvF0

Netflix laver Dragon’s Dogma anime

Netflix og Sublimation laver en Dragon’s Dogma anime-serie baseret på CAPCOMs RPG-videospilserie med samme navn. Animeen debuterer udelukkende på verdensplan på Netflix den 17 september.

Beskrivelse

Historien følger en mands, der søger hævn på en drage, der stjal hans hjerte. På hans vej bliver manden bragt tilbage til livet som en ‘Arisen’. Et actioneventyr om en mand udfordret af dæmoner, der repræsenterer menneskets syv dødbringende synder.

Our Last Crusade or the Rise of a New World ny promo video

En ny promo-video er kommet på det officielle websted for den kommende Our Last Crusade or the Rise of a New World anime serie.I traileren annonceres der ny stemmelæggere, folkene bag og at den begynder til oktober 2020.

You Are Beyond (Kimi wa Kanata) anime film teaser og dato

Den officielle hjemmeside for TOHOs Kimi wa Kanata (You Are Beyond) biograf-anime-film har udgivet en 30 sekunders teaser trailer og en teaser-plakat for filmen i onsdags. Videoen, der fortælles af Honoka Matsumoto, afslører filmens premiere dato den 27. november.

You Are Beyond (Kimi wa Kanata) anime film teaser og dato
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.

Anime

The Concierge at Hokkyoku Department Store er en kommende anime film om et stormagasin med dyr som kunder.