Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Nyheder 29 maj 2021

Genshin Impact 1.6 trailer – Midsummer Island Adventure

Anime

Mobile Suit Gundam SEED sequel anime film i produktion

Under åbningsceremonien for Freedom Gundam statuen i fuld skala i Shanghai fredag annoncerede Bandai Namco Group et projekt med titlen Gundam Seed Project Ignited. Projektet, der fejrer 20-årsdagen for Mobile Suit Gundam SEED-anime-serien, indeholder flere dele, inklusive sequal filmen, der blev annonceret i 2006 – så den har været længe undervejs allerede. Mitsuo Fukuda vender tilbage for at instruere filmen.

Den originale Mobile Suit Gundam SEED TV anime serie blev sendt mellem efteråret 2002-2003 i 50 episoder. 50-episoden Mobile Suit Gundam SEED Destiny sequal anime-serien blev sendt fra efteråret 2004-2005, efterfulgt af Mobile Suit Gundam SEED Destiny Final Plus: The Chosen Future OVAen i december 2005.

Mobile Suit Gundam SEED sequel anime film i produktion

Figurer

Nendoroid hololive production Natsuiro Matsuri

Udkommer december 2021, lavet af Good Smile Company

Spil

Genshin Impact 1.6 trailer – Midsummer Island Adventure

Genshin Impact version 1.6 har en trailer. 1.6-versionen har titlen Midsummer Island Adventure, og traileren indeholder alles favorit Spark Knight – Klee, Jean, såvel som Beidou og en ny anemo-sværdbruger, Kaedehara Kazuha. Barbara og Jean kan ses iført nyt tøj.

Genshin Impact 1.6 trailer – Midsummer Island Adventure
Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X