Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Malevolent Spirits: Mononogatari TV anime sæson 2 trailer og info
Malevolent Spirits: Mononogatari TV anime sæson 2 trailer og info

Anime

Malevolent Spirits: Mononogatari TV anime sæson 2 trailer og info

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

De ansvarlige bag anime-adaptionen af ​​Onigunsos Malevolent Spirits: Mononogatari manga har afsløret at anden sæson af tv-serien starter den 3. juli 2023 og kan ses på Crunchyroll.

TV-serien bliver lavet af animationsstudiet BN Pictures under ledelse af Ryuichi Kimura (Aikatsu!).
Keiichirou Oochi (Hinamatsuri) blev hyret til seriens sammensætning, mens Shiori Fujisawa (Kill la Kill) vil være ansvarlig for karakterdesign.
John Kanda og XELIK sørger for baggrundsmusikken.

Til de nye afsnit blev sangerinden Megatera Zero overtalt til at bidrage med åbningssangen “Dare ga Tame”. I mellemtiden har Azusa Tadokoros nye slutning titlen “Private room”.

Trailer

Beskrivelse

Når ånder krydser over i den menneskelige verden, kan de besætte gamle genstande og få en fysisk form: en tsukumogami. Tsukumogami kan være blide, voldelige eller et sted midt imellem, så Saenome-klanen hjælper fredeligt med at sende dem tilbage til åndeverdenen for at undgå ødelæggelse.

Kunato Hyouma er medlem af klanen, men er…mindre fredelig, da han nærer nag, da en tsukumogami frarøvede ham noget vigtigt.
Hyoumas bedstefar er bange for, at Hyoumas iltre vrede i omgangen med disse ånder vil føre til overnaturlige katastrofer, og sender ham for at bo i Kyoto med Nagatsuki Botan, en usædvanlig ung kvinde, der faktisk lever med en tsukumogami-lignende familie!
Kan Hyouma lære at kontrollere sine følelser, når han har at gøre med tsukumogami, eller er hans egen ånd dømt til at være besat af raseri for evigt?

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...