Aniplex Online Fest 2023 livestream-begivenheden afslørede en ny reklame video for tv-anime-adaptionen af Aya Shouotos The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ōji) manga. Videoen afslører flere rollebesætninger og en premiere i 2024.

Crunchyroll vil streame animeen her i Europa.

Beskrivelse

Himari Momochi arver et mystisk hus, der kommer med sin egen smukke dæmonvogter.

På sin sekstende fødselsdag arver den forældreløse Himari Momochi sin forfædres ejendom, som hun aldrig har set. Momochi House eksisterer på barrieren mellem det menneskelige og åndelige rige, og Himari er beregnet til at fungere som vogter mellem de to verdener. Men den dag hun flytter ind, finder hun tre smukke squattere, der allerede bor i huset, og den ene ser ud til at have overtaget hendes rolle!

Roller

  • Natsumi Kawaida lægger stemme til Himari Momochi
  • Takeo Ōtsuka lægger stemme til Aoi Nanamori/Nue
  • Yūki Ono lægger stemme til Ise
  • Shinnosuke Tachibana lægger stemme til Yukari

Folkene bag

Bob Shirohata (Hetalia, Hiiro no Kakera – Tamayori Princess Saga) instruerer animeen hos Drive. Mariko Oka (Hell Girl, Hetalia, Nura: Rise of the Yokai Clan) designer karaktererne, mens Studio Monados Yasuko Aoki (Phantom of the Idol) overvåger manuskripterne. Ayana Tsujita (Insect Land) og Tomoyuki Kono (Romantic Killer) komponerer musikken. Hiromi Kikuta står for soundtracket.

Tidligere trailer

Om mangaen

Aya Shouotos The Demon Prince of Momochi House (Momochi-san Chi no Ayakashi Ōji) originale manga begyndte udgivelse i juli 2013 og sluttede i august 2019 med i alt 16 bind. VIZ Media udgiver mangaen på engelsk.

Illustration

The Demon Prince of Momochi House manga laves til anime
© 2023 硝音あや/KADOKAWA/百千さん家のあやかし王子製作委員会

Kilde

Kategoriseret i: