“Tokyo ESP” mangaen laves til anime

“Tokyo ESP” mangaen laves til anime

11. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge forlaget Kadokawa Shoten er der en anime adaptation af Segawa Hajimes sci-fi action manga serie “Tokyo ESP” undervejs. Det vides dog ikke om det bliver en TV serie, film eller OVA på nuværende tidspunkt.

“Tokyo ESP” mangaen laves til anime

Beskrivelse

Urushiba Rinka var en ret normal high school pige, omend hun var en smule fattig og hendes eneste familie var hendes far. En dag så hun dog en pingvin og nogle glødende fisk svømme gennem himlen. Rinka havde måske troet at det var en hallucination hvis der ikke havde været et andet vidne, en dreng fra hendes skole med et underligt kradset ansigt.

Kontakt med en fisk fik hende til at besvime, og da hun vågnede havde hun udviklet evnen til at bevæge sig igennem igennem døde ting… som gulvet i hendes lejlighed! Senere viser et opkald fra hendes far at hun ikke var den eneste den flyvende fisk gav svært-at-kontrollere superkræfer! Hvad foregår der? Og ved Rinkas klassekammerat mere om denne situation end han lader til?

Kilde Polyphonicar
Kilde
Moetron