Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Kæmpe Patlabor Ingram invaderer Tokyos gader

Kæmpe Patlabor Ingram invaderer Tokyos gader

I søndags kunne folk der var i Tokyo omkring Kichijoji Station se den kæmpe live-action Patlabors fuld størrelse AV-98 Ingram. Fotografen darwinfish fik taget en videoe af patlaboren der bliver stillet op i gaderne som var politiet ved at gøre den klar til en mission.

Det var en af de to fuld størrelse Ingram der er blevet lavet til live-action adaptationen af The Next Generation -Patlabor- projektet. Serien bliver på 13 afsnit delt ind i syv dele der kommer mellem 2014 og 2015 og en afsluttende film der udkommer til foråret 2015.

Billede Twitter #1
Billede Twitter #2
Billede
Twitter #3
Kilde
Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X