Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Anime industrien vokser, Code Geass, Danmachi, Non Non Biyori, Sasaki and Miyano BL anime

Sasaki and Miyano BL manga laves til anime

Anime industrien steg 15% i 2019 til 2,51 billioner yen

Association of Japanese Animations (AJA) offentliggjorde sine foreløbige Anime Industry Report 2020 resultater fredag ​​og planlægger at udgive sin fulde rapport den 30. november. Den foreløbige rapport viser at anime-industrien steg 15,1% til 2,5112 billioner yen (ca. 155 mia.kr) i 2019. Markedet var på 1.2661 billioner yen i 2009, så 2019 tallet repræsenterer næsten en fordobling af branchen i det sidste årti.

Kilde

Nyt Code Geass projekt bliver afsløret den 5 december

Den officielle Twitter-konto for Code Geass projektet meddelte fredag, at et nyt projekt i Code Geass serien vil blive afsløret den 5. december kl. JST på YouTube Live.

Code Geass: Lelouch of the Re; surrection, som er den seneste anime i franchisen, kom i februar 2019 i 120 biografer i Japan. Producent Kōjirō Taniguchi sagde i april 2019, at filmen er “fase 1” i en 10-årig plan for nyt indhold i Code Geass franchisen.

Nyt Code Geass projekt bliver afsløret den 5 december

Kilde

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? sæson 3 afsnit 8 Insert Song anime musikvideo

Kort efter at den seneste ottende episode blev sendt i Japan kom der på den officielle hjemmeside for Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? tredje sæson en to-minutters speciel anime musikvideo med episodens insert sang “Mayuiro” udført trioen sajou no hana. Klippet indeholder forskellige mindeværdige scener fra den igangværende historie, herunder mødet mellem hovedpersonen Bell Cranel og den nye heltinde Wiene.

“Mayuiro” anime musik video

“Evergreen” musikvideo

Kilde

Non Non Biyori sæson 3 promo video

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Attos Non Non Biyori manga udgav en reklame video og et nøgle billede for den tredje TV-anime sæson, Non Non Biyori Nonstop, søndag. Videoen afslører flere rollebesætningsmedlemmer og medarbejdere, viser eksempler på temasangene og annoncerer animeens premiere den 10. januar.

Non Non Biyori sæson 3 promo video

Kilde

Crunchyroll

Sasaki and Miyano BL manga laves til anime

Det 39. kapitel i Shō Harusonos Sasaki and Miyano afslørede fredag, at mangaen inspirerer til en anime. Den næste udgave af Kadokawa’s Monthly Comic Gen kommer med mere information den 13. december.

Beskrivelse

Miyano tilbringer sine dage fredeligt med at læse Boys Love tegneserier og bekymre sig om, hvor flot hans ansigt er – indtil et tilfældigt møde fører til et slagsmål med sin senior Sasaki. Fascineret af sin iltre junior Miyano bruger den kriminelle Sasaki enhver mulighed han kan for at komme tættere på…

Sasaki and Miyano BL manga laves til anime

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X