Oven på “vrangforestillings videnskabs NVL” Chaos;Head,  “hypotetisk videnskabs ADV” Steins;Gate og “forstærket videnskabs adventure” Robotics;Notes fortsætter Nitroplus/5pb deres “videnskabs adventure visual novel” linje med Chaos;Child der kommer til næste år (2014).

Det ny vrangforestillings videnskabs adventure vender tilbage til Shibuya, denne gang i 2015 efter et jordskælv.

Forsmag på "Chaos;Child" science adventure spillet

Titlen blev annonceret på sidste weekends Live5pb.2013 begivenhed, men platform og andre detaljer er ikke afsløret endnu. Spillet skulle være selvstændigt og stå på egne ben, men 5pb. lederen Chiyomaru Shikura forestår at spille Chaos;Head først.

Forsmag på "Chaos;Child" science adventure spillet

Folkene bag
Spillets intruktør: Yusuke Matsumoto [5pb.] Animations instruktør: Kanji Wakabayashi [5pb.] Planlægning og original historie: Chiyomaru Shikura [5pb.] Producer: Matsubara Tatsuya [5pb.] Primær character designer: Mutsumi Sasaki
Bi-person design/uniform design: Yukihiro Matsuo
Primær scenarie forfatter: Eiji Umehara
Under-scenario forfattere: Masashi Kimoto, Yasumoto Toru and Naotaka Hayashi [5pb.] Scenarie assistent: Masashi Takimoto
Manuskript skrevet af: Hayashi Naotaka [5pb.] Di-Sword design: Choco
Musik komponist: Abo Takeshi [5pb.]

Kategoriseret i: