Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Film og TV

Baby Steps laves til live action TV drama

Baby Steps laves til live action TV drama

Baby Steps laves til live action TV drama Årets nummer 27 af Kodansha’s Weekly Shonen Magazine har offentliggjort at Katsuki Hikarus Baby Step tennis manga, der har ledt til en populær anime af samme navn, bliver lavet til en live action TV drama serie.

Historien handler om Maruo Eiichirou, en dreng, der stræber efter at være i top. I gymnasiet, lærer han at spille tennis med henblik på at behandle hans manglende motion og møder Takasaki Natsu, der lærer ham spillet.

Mangaen begyndte at udkomme tilbage i 2007 og har i øjeblikket 39 bind. Den første anime serie blev vist tilbage i april 2014, og den anden sæson begyndte denne april.

 

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X