Kop nudler udvikler slubre-skjulende gaffel

Kop nudler udvikler slubre-skjulende gaffel

27. oktober 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Cup Noodle Goes Deep to Develop Slurp-Cancelaling Fork

Nissins seneste annonce er lidt mere ned på jorden og fokuserer på de forskellige skikke omkring nudler, der er forskellige for indfødte japanere og udlændinge. Nemlig slubren. En overskuelig søgning på internettet vil afsløre, at det at slubre nudler i Japan er normalt, og nogle argumenterer endda for at det forbedrer smagen af ramen. I annoncen afslører Nissin, at vanen er ubehagelig for nogle, og efter omfattende forskning har virksomheden skabt et redskab til at gøre begge grupper lykkelige.

Link: www.animenewsnetwork.com/interest/2017-10-23/cup-noodle-goes-deep-to-develop-slurp-cancelling-fork/.123089