Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Mad nyheder 29 juli 2020: Dom Dom spicy burgere, Hello Kitty café, NGE nødrationer, Saizeriya & nuddel hotel

Hello Kitty's Gratin Croquette Burger (1500 yen)
Hello Kitty's Gratin Croquette Burger (1500 yen)

Disse nyheder er om mad der kan købes steder i Japan, ikke herhjemme. Det er synd vi ikke kan komme over og prøve retterne for tiden.

Dom Dom får spicy mexikanske og thai burgere

Japansk mad er ofte ikke særlig spicy, selvom de skriver det, men de bruger til gengæld ofte den kiksede betegnelse “etnisk” om mad der er tættere på andre landes krydrede køkkener. Dette er tilfældet for disse to ny burgere fra kæden Dom Dom, der uanset hvad ser lækre ud på billederne.

Dom Dom får spicy mexikanske og thai burgere

Kilde

Hello Kitty café i begrænset periode i Narita lufthavn

Hello Kitty har en tidsbegrænset café i Narita Lufthavns terminal 2 fra 3. juli til 2. oktober. Timingen kan være lidt uheldig på grund af, at lufthavne er en ødemark lige nu, men så må du nøjes med at beundre billederne af caféens originale mad pålang afstand. Sådan ser menuen ud:

Kilde

Officielle Evangelion nødrationer

Hvis du vil spise på samme måde som Shinji og NERVs folk i de nyeste dele af Neon Genesis Evangelion kan du nu købe selv-varmende nødrationer (ligesom militærets).

Kilde

Den japanske restaurantkæde Saizeriya hæver priserne – for sundheden

Saizeriya er populær på grund af deres billige men fornuftige mad, men mange af deres produkter koster *99 (299yen, 499yen etc.). Dette er problematisk i forhold til byttepenge i disse Corona-tider, så de hæver priserne på mange af deres retter med én en (7 øre) så man kan betale med hele 100er, hvilket der er lige mønter til.

Den japanske restaurantkæde Saizeriya hæver priserne - for sundheden

Kilde

Nuddel tema hotel

Hvert underholdningsdistrikt i Japan har ramen-restauranter, der holder åbent ind i de små timer om morgenen, men den populære kæde Ramen Yamaokaya giver nu nuddel fans noget endnu bedre: Et reelt hotel.

Yamaokaya har filialer over hele Japan, men dens hjemby er Sapporo, hovedstaden i Hokkaido-præfekturet, så det er her Yamaokaya-hotelværelset venter på gæsterne. Yamaokaya Room ligger i Sapporo Tokyu REI Hotel og tilbyder indkvartering kun en blok væk fra Susukino Station, i hjertet af Sapporos største nattelivskvarter.

Det unikke interiørdesign følger en ramen-chic æstetik, hvilket genskaber udseendet på et ramen-restaurantinteriør med et autentisk Ramen Yamaokaya (ラ ー メ ン 山岡 家) skilt, menuplan med deres forskellige typer ramen og fuldskala vægkunst, der genskaber følelsen af at sidde ved en Yamaokaya disk. Selvfølgelig vil dette sandsynligvis få dig til at ønske dig ramen, selvom du bare spiste noget, før du kom tilbage til hotellet, så selvfølgelig følger der to pakker med Yamaokaya ramen med til hver gæst, en med sojabuillion og en med miso bouillon.

Hver gæst får også et Yamaokaya-sportshåndklæde til at tage med hjem, plus en kupon til en gratis skål med ramen i enhver gren af Yamaokaya eller dets søsterkæder Goku Niboshi og Goku Miso.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Figurer og merchandise

Fra MMO piger i vandet over en ko og en action-kanin til en alien, der er en bred vifte af anime-piger i bikini på...

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.