Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder 29 juni 2021

PuraOre! Pride of Orange pige ishocket anime info

Drugstore in Another World: The Slow Life of a Cheat Pharmacist anime trailer

Crunchyroll annoncerede lørdag, at de vil streame Drugstore in Another World: The Slow Life of a Cheat Pharmacist anime serien i sommer 2021 anime sæson i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa (det er os), Afrika, Oceanien, Mellemøsten og Commonwealth of Independent States.

Free! The Final Stroke anime filmen få tema af OLDCODEX

Den officielle hjemmeside for Kyoto Animations Free! svømme anime franchise afslørede fredag, at rockbandet OLDCODEX udfører temasangen til den første film i det nye todelte anime-film projekt Free! The Final Stroke.

Single-cd-udgivelsen til den endnu ikke-navngivne sang udkommer den 15. september. Den første film til projektet får premiere i Japan den 17. september, og den anden del får premiere i Japan den 22. april 2022. Videobeskrivelsen driller, at filmene er det “sidste kapitel” for franchisen. Projektets tagline er, “lad os gå, til det herlige stadium.”

Free! The Final Stroke anime filmen få tema af OLDCODEX

Fruits Basket får ny anime om Tohrus forældre samt teater stykke

Det officielle websted for den nye anime baseret på Natsuki Takayas Fruits Basket-manga meddelte tirsdag, at serien får en ny anime i 2022 med titlen Kyо̄ko to Katsuya no Monogatari (Kyо̄ko og Katsuya’s Story). Anime serien vil fokusere på baggrunden for Tohrus forældre Kyо̄ko og Katsuya, som serien 2019-2021 ikke adapterede. Hjemmesiden angav ikke formatet eller længden på anime serien.

Derudover vil mangaen inspirere et teaterstykke i 2022.

Love Live! Superstar!! fuld promo

Den officielle YouTube-kanal til Love Live! franchisen begyndte at streame den første fulde reklame video til Love Live! Superstar!!, franchisens nye TV-anime serie, mandag. Videoen fremhæver medlemmerne af Liella! in-story idol gruppen.

Serien begynder den 11 juli.

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! X anime trailer

Crunchyroll annoncerede lørdag, at de vil streame My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! X anime serien i sommer 2021 anime sæson i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa (det er os), Afrika, Oceanien, Mellemøsten og Commonwealth of Independent States.

PuraOre! Pride of Orange pige ishocket anime info

Live-koncertbegivenheden “AniPachi -Anime Carnival-” annoncerede tema sang kunstnerne til CyberAgents CAAnimation label og DMM Games’ multimedie projekt PuraOre! Pride of Orange lørdag.

De syv hovedroller synger anime seriens åbningstema “Fire Fight!” under gruppenavnet “Team PuraOre!” May’n synger anime seriens afslutningstema “Orange”.

Konomi Suzuki synger PuraOre! ~Smile Princess~ spilets temasang “Glorious Day.”

PuraOre! Pride of Orange pige ishocket anime info

Remake Our Life! anime trailer

Crunchyroll annoncerede lørdag, at de vil streame Remake Our Life! anime serien i sommer 2021 anime sæson i Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika, Europa (det er os), Afrika, Oceanien, Mellemøsten og Commonwealth of Independent States.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X