Kumiko Koda, bedre kendt under sit kunstnernavn Koda Kumi, er en japansk sangerinde fra Kyoto, der er kendt for sin Urban og R & B sange. Hun debuterede i 2000 med singlen “Take Back”. Koda opnået berømmelse for hendes syvende single “Real Emotion/1000 no Kotoba”, som er de 2 sange som der bliver brugt som temaer til spillet Final Fantasy X-2. Hendes popularitet voksede med udgivelsen af ​​hendes fjerde studiealbum “Secret” i 2005.

Selvom hendes tidlige udgivelser fremlagde et konservativ og roligt billede af hende, tillage hun sig allerede i 2003 en mere sexet og provokerende stil. På grund af dette billede, er hun blevet en mode leder blandt unge kvinder og sætter trends som ero-kakkoii stilen. Hun har også vundet mange fashion Awards såsom “Best Jeanist Award” og titlen “Nail Queen” årligt siden 2006. Siden stigningen i hendes popularitet, har Koda lånt hendes ansigt og sange til mange reklamer. I 2006 og 2007 satte Oricon Koda som den bedst sælgende kunstner de år. Jonathan Ross har kaldt hende Christina Aguilera i Japan, mens mange også sammenligne hendes karriere med Britney Spearses. Koda har solgt mere end 15.000.000 fysiske albums i Japan alene, hvilket gør hende til den 18. bedst sælgende solo japanske kvindelige kunstner all-time.

Sangen i dag er en af dem hun som nævnt tidliger blev kendt på, og som er fra spillet Final Fantasy X-2, “1000 no Kotoba”. Da der ikke er nogen oprindelig video til sangen, efter hvad jeg har kunne finde, så får i videoen fra spillet af også.

Kategoriseret i:

Tagged i: