Et par yubari meloner kostede 1,6 millioner yen

Et par yubari meloner kostede 1,6 millioner yen

29. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Japanerne er villige til at betale enorme summer for frugt, og således blev et par yubari meloner solgt på auktion sidste fredag for 1,6 millioner yen, en af de højeste priser nogensinde betalt. En lokal frugthandler købte de to yubari meloner på 3,7 kg på en high-end frugt og grønsags auktion på første dag i sæsonen for de prestigefyldte meloner.

Et par yubari meloner kostede 1,6 millioner yen

Yubari meloner er et statussymbol i Japan ligesom en god vin, og mange købere giver dem som gaver til venner og kollegaer. Den højeste pris betalt indtil videre var for et par på en auktion i 2008 til den rekordhøje pris på 2,5 millioner yen, delvis på grund af sympati for byen Yubari, der producerer melonerne, der gik bankerot i 2007.

Kilde JapanToday
Kilde Alafista