Film

Live-Action Monster Hunter films japanske trailer

Towa Pictures begyndte at streame en japansk undertekstet trailer til live-action filmen baseret på CAPCOMs Monster Hunter spilfranchise torsdag. Den viser filmens Handler og Admiral karakterer og også indeholder temasangen til Monster Hunter franchisen.

Kilde

Manga

D.N.Angel mangaen slutter om tre kapitler

Kadokawas online notering til januar 2021-udgaven af det månedlige Asuka magasin fortæller at Yukiru Sugisakis D.N. Angel manga ender om tre kapitler.

Det er en evighed siden den første del af mangaen udkom på dansk, troede den var løbet ud i sandet efter de ikke udgav mere på dansk grundet manglende materiale i sin tid må jeg indrømme.

D.N.Angel mangaen slutter om tre kapitler

Kilde

Spil

Square Enix annoncerede mandag NEO: The World Ends with You (Shin Subarashii Kono Sekai), et nyt efterfølger-spil til The World Ends with You (Subarashiki Kono Sekai) action-rollespillet.Det ny spil udkommer til PlayStation 4 og Nintendo Switch næste sommer. Virksomheden begyndte at streame en annonceringstrailer:

Engelsk

Japansk

Kilde

AnimeNewsNetwork