Burger King Japan kalder deres Strong Magma Super One Pound for den “mest spicy kød mur”

Burger King Japan har en nu oksebørger til krydderielskere med det skræmmende navn Strong Magma Super One Pound Beef Burger.

Den nye krydrede oksekød, som Burger King kalder “mest krydrede mur af kød” i reklamen, er en fusion mellem den klassiske Super One Pound Beef Burger og Spicy Yakuyoke Whopper udgivet i begyndelsen af året.

Det skyldes, at burgerne indeholder hvidløgsflager skummet i en sauce med krydret pulver fremstillet af Gion Ajiko i Kyoto kendt som “Japans spiciest gyldne peber”. Billedet nedenfor gennemgår den strategiske lagdeling af en sesambolle, løg, en original varm sauce, fire flammegrillede oksekødsbøffer de ovennævnte superkrydrede hvidløgsflager, to skiver cheddarost og endelig en bolle, der opsuger de kødfulde juice fra de fire oksekødsbøffer.

Det bliver dog ikke en bruger vi danskere kan nå at smage, da The Strong Magma Super One Pound Beef Burger er tilgængelig på Burger King-steder i Japan indtil 26. marts – altså i en periode hvor vi ikke kan rejse derover, prissat til 1.380 yen (79kr) alene eller 1.680 yen (97kr) i en medium menu.

Kilde

Quintessential Quintuplets Itsuku kirsebær likør

Et anderledes samarbejde mellem den romantiske komedieserie The Quintessential Quintuplets og en alkohol-producent har resulteret i en kirsebærlikør inspireret af Itsuki Nakano og hendes tsundere personlighed. I det mindste er der kun en drink at vælge imellem i øjeblikket, men hvis den sælger kommer resten af femlingerne måske….

En eksklusiv (og sød) illustration af Itsuki vises på glasflasken, hvilket er interessant, fordi hun som 17 år ikke kan købe den flaske, hun er på, før hun bliver 20 år (alderen for at købe alkohol i Japan).

Kirsebærlikøren bruger sure kirsebær til at skabe en sød og sur smag til den 7% alkoholholdige drik. Forudbestillinger er åbne indtil den 23. marts til 4.400 yen (253kr) for en 770 . ml flaskeog er kun tilgængelige for dem over 20 år. Flaskerne vil blive leverest inden for Japan fra 21. april – de sendes ikke til udlandet.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,